Lämmityslaitteiston huollot koko Varsinais-Suomessa

Kaikki yhteystietomme

MW-Lämpötekniikka tekee lämmityslaitteistojen huollot pitkällä kokemuksella. Huollamme myymiemme ja asentamiemme laitteiden lisäksi huoltovalikoimamme puitteissa myös muualta hankkimanne laitteet. Huoltopalvelumme kattaa mm. öljypolttimet, ilma-vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput, pellettilämmityslaitteistot, putkistot, pumput jne.

*** Valitettavasti emme voi ottaa vastaan uusia kuluttaja-ja yrityshuoltotilauksia vuoden 2024 aikana!Ilmoitamme mahdollisista muutoksista.
Keskitymme suurempien, lähinnä biolämpökeskusten käyttö- ja hälytyspalveluihin.***

 

Ota yhteyttä kokeneeseen, ammattitaitoiseen asentajaan ja pyydä tarjous lämmitys- ja muun talotekniikkalaitteiston huollosta. Palvelemme sinua Varsinais-Suomen alueella.

Ilma-vesilämpö- ja ilmalämpöpumput

Huollamme lähes kaiken merkkisiä ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppuja. Oli kyse sitten omakotitalon tai asuin-/yrityskiinteistön tiloista, optimaalisesti toimiva lämmitysjärjestelmä säästää rahaa ja luontoa. Säännöllisellä huollolla pidät huolen laitteen energiataloudellisesta toiminnasta.

Lämmitys- ja viilennyslaitteistot

Suomen vaihtelevat vuodenajat tuovat omat haasteensa sisälämpötilan tasaiseen ylläpitoon. Osan talotekniikkalaitteiden huoltotoimenpiteistä voi asukas tai muu tilan käyttäjä tehdä itsekin, mutta nykytekniikan monimutkaisuus ja asennusten luvanvaraisuus vaativat usein ammattiosaamista. Varmistaaksesi lämmityslaitteiston pitkäikäisyyden ja taloudellisen käytön, kannattaa antaa ammattilaisen huoltaa laitteistot määräajoin.

Pellettipolttimet ja -kattilat

Olemme kotimaisten Aritermin laitteiden valtuutettu asennus- ja huoltoliike ja tietotaitomme pellettipolttimoista on monipuolinen. Tarjoamme huoltopalveluamme kaiken merkkisille omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen pellettipolttimoille ja -kattiloille.